Gastenboek

Heeft u ons programma bevallen? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom. Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Johois
een maand geleden

Hoi,
Echt een super leuk circusvoorstelling
Echt van alles wat
Hopelijk volgend jaar weer hopelijk

Jo Toonen
2 maanden geleden

Klein maar fijn !! Heel veel respect voor jullie en voor jullie liefde voor het circus. Wat jullie met een kleine groep mensen presteren is een compliment waard, bravo. Ik kom beslist weer eens terug. Toi,toi,toi !!

Hugo Spijker
2 maanden geleden

Wat een leuk circus hebben jullie. Ik ga jaarlijks tussen de 20 en 30 keer naar een circus toe. Met grote circussen zijn jullie natuurlijk niet te vergelijken maar zelden zag ik zoveel enthousiasme. Wens jullie heel veel succes toe!

Kimberley van Rens
2 maanden geleden

Vanavond bij de show in Ochten geweest.
We hebben enorm genoten, echt heel leuk om te zien!
De dieren zagen er goed verzorgd uit & ik vond het leuk om te zien dat de dieren Elke keer goed beloond werden. Duidelijk te zien dat jullie veel liefde voor de dieren en jullie vak hebben!

Wij & onze kinderen hebben genoten van de show! Ga zo door!

Joyce
2 maanden geleden

Show in Druten. Wauw zoveel dieren die optreden. Mijn dochter van 9 vond het fantastisch. Vooral de grote paarden maakte veel indruk!
Ga zo door

Claudia de Reuver
2 maanden geleden

Geweldig mooi circus met leuke acts. Heel apart de koeien met de lama’s. Onze dochter en wij hebben genoten. Voor herhaling vatbaar

Piet Van Meer
3 maanden geleden

Beste Dennis, Steffie en andere circus artiesten,
Wij zijn 1 juni met onze kleindochters naar jullie voorstelling geweest en hebben enorm genoten. De kinderen raken er niet over uitgepraat. Wij gunnen iedereen deze ervaring, een topmiddag!

Jos
3 maanden geleden

Wat een geweldige sfeer! Hele vakkundige en humoristische acts, heel goed gepresenteerd! Echt een hele dikke aanrader. Bedankt, heel veel succes, en snel terugkomen!

Wouter Zuidema
3 maanden geleden

Ik ben wezen kijken in Lekkerkerk en ben erg vriendelijk ontvangen.Een leuk circus programma voor jong en oud en de dieren stonden er prachtig en verzorgd bij.En wat werken de mensen van het circus hard om alles goed te laten verlopen Top.
Ik raad dan iedereen aan om dit circus te bezoeken in stad of dorp.zie tourlijst.

Marianne Haan
3 maanden geleden

Heel leuk dat zo'n klein circus de harten steelt van best wel veel mensen. Een leuke voorstelling en de medewerkers moeten heel hard werken om alles soepel te laten verlopen. Petje af voor dit leuke circus. De kinderen hebben er ook van genoten.

Klaasje
3 maanden geleden

Wij hebben enorm genoten van jullie show. Wij zien zeer hardwerkende mensen die samen met hun dieren er een prachtige voorstelling van maken. Ga vooral zo door, jullie doen het geweldig! Ps. De dieren liepen er mooi bij hoor...

top medi care
3 maanden geleden

Zeer tevreden mee. betaalbaar en betrouwbaar. zeker een aanrader

Check ook mijn site www.topmedicare.nl
#hulpmiddelen #thuiszorgwinkel #topmedicare

Renate Leendertse
3 maanden geleden

Geweldige avond gehad. Kids vonden het super

Jan Veen
3 maanden geleden

Vandaag (11 mei 2019) jullie circusvoorstelling gezien met de kleinkinderen. Wat brengen jullie een leuke show. Wij vonden het heel erg leuk. Dankjewel. En trek jullie niets aan van die zeurpieten die over slechte behandeling van jullie dieren praten want volgens ons behandelen jullie de dieren heel goed. Hulde !

Fam. Burki
3 maanden geleden

11 mei 2019. Vanmiddag met onze kleinzoon naar dit circus geweest. Hebben genoten van een heel leuke voorstelling die gebracht werd door vriendelijke, enthousiaste, hardwerkende circusmensen. Zeker een bezoekje waard !