Gastenboek

Heeft u genoten van ons programma? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom.
Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

ascetueddits
25 dagen geleden

Hello, reality explorers! Dive into our Telegram channel for unfiltered, raw footage revealing the unspoken truths. Join us for an unvarnished look at the realities influencing our lives.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

ascetueddits
een maand geleden

Escape the ordinary with our Telegram channel. Immerse yourself in exclusive videos capturing tank turmoil, helicopter displays, infantry precision, and kamikaze drones. Join us for an uncensored glimpse into the untold realities that shape our world.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

ascetueddits
een maand geleden

Hey! Want to witness unedited realities? Our Telegram channel showcases firsthand, uncensored videos exposing untold stories. Get a raw glimpse of the unvarnished truth!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

albert
een maand geleden

ik houd wel van het circus

Tara Hill
2 maanden geleden

Voorstelling vanochtend met kinderen van 3 en 5 jaar in de loge: wat fijn dat het voor ons in Almere is en dat de show niet langer dan 1.5 uur is. Alle lof voor de kwaliteit van de show! Vooral de lichtact aan het begin en de verkleedact aan het einde vind ik fantastisch, maar ook complimenten voor de acrobaten. Gezellige kerstsfeer dmv foyer en tunnel maar de tent toe, volgend jaar gaan we weer! Bedankt!

Marja Blaazer
2 maanden geleden

Vanavond naar een voorstelling van het circus geweest met mijn kleinzoon van 5.
In een woord : GEWELDIG šŸ„° boeiende voorstelling met veel variatie aan artiesten !
Ga zeker volgens jaar weer !

Petra Henriƫt
2 maanden geleden

Fantastische middag gehad met de 2 kleinkinderen.
Geweldige artiesten, vooral de clown Wally heeft onze harten gestolen.
Dit circus is echt een aanrader. Volgend jaar zijn we weer van de party.

Wilma Blom
2 maanden geleden

Wat een verrassend leuke middag hebben wij met de 2 kids 5 en 8 jaar gehad. Afwisselend en professioneel programma, spanning en humor, voor en klein en groot super genieten. Een echte aanrader!

A.Baneman-Beckman
2 maanden geleden

Wat een geweldig leuk circus! Mijn kleindochter van bijna 4 heeft de hele voorstelling lang gebiologeerd gekeken. Ze was zo enthousiast, dat ze regelmatig spontaan begon te applaudisseren.
Dit is het leukste circus wat ik ooit heb gezien!

Ina Alarm
2 maanden geleden

heel leuk en prachtige acts .alle mensen die er werken geven een goede en mooie show. echt een aanrader

Mandy
2 maanden geleden

Vaker naar een circus geweest maar dit was zeker de leukste!!! Leuke shows en spannende acts! Ook ziet het er van binnen heel gezellig uit !! Super leuk gehad met de kids!! Bedankt!

Bert stegeman
2 maanden geleden

Klein circus, met zeer goede optreden en acts, absoluut de moeite waard en zeker waar voor je geld, zeker een aanrader, wij hebben de kerst show bijgewoond in Almere-Buiten ik geef zeker een 9 als cijfer echt top

Mazhar Hussain
2 maanden geleden

Vandaag hebben wij met onze twee kinderen (7 en 3 jaar) een geweldige dag beleefd bij Circus Bolalou in Almere! Het programma was strak, de acts fantastisch en de sfeer betoverend.

De artiesten waren meesterlijk, de clown hilarisch en de acrobatiek adembenemend. Onze kinderen hebben de hele dag met een glimlach gezeten. En alsof dat nog niet genoeg was, kregen alle kinderen de kans om op de paarden te zitten! Wat wil je nog meer?

Circus Bolalou biedt een magische ervaring voor gezinnen. De intieme sfeer en diverse acts maken het geschikt voor alle leeftijden. Een absolute aanrader voor een dag vol plezier en verwondering!

Dank aan het hele team van Circus Bolalou voor deze onvergetelijke dag!

Wietse
3 maanden geleden

Het was weer een prachtige voorstelling in Zoetermeer! Toen mijn dochtertje de circustent opgebouwd zag worden, was er geen ontkomen aan: na de geweldige ervaring van vorig jaar, wilde ze er natuurlijk weer naar toe! De clowns werden erg gewaardeerd: de kinderen lachten het hardst om de jonge clown, die gekke dingen doet. Voor de volwassenen was vooral de grote clown leuk, die hele verhalen houdt, met taalgrapjes en die ook op een grappige manier muziek maakt. De vuurvreter was erg indrukwekkend, vooral voor kinderen die zoiets nog nooit gezien hadden. De show met de ronddraaiende knipperende lichtstaven was ook heel mooi, dat wilde mijn dochtertje thuis direct naspelen. Zelf vond ik de dans/ballet-act aan het eind erg mooi.

Marion
3 maanden geleden

We hebben genoten samen met onze 3 kleinkinderen van de show. Artiesten, kostuums, geluid en licht waren zeer professioneel en toch dichtbij.
Een goede performance van een ambachtelijk circus.