Gastenboek

Heeft u ons programma bevallen? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom. Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Luc
een maand geleden

Erg leuk! Zeker ook voor de kinderen. Clown en alleskunner Frank was bijzonder entertaining. Ook de diverse dierenacts en andere acts die voorbij kwamen waren erg goed. Maar met name de Belgische dame die een balansact deed was een hoogtepunt! De twee uur vlogen voorbij!

Peet
een maand geleden

Wat een geweldig leuk circus. Hier raken ze er niet over uitgepraat, ze hebben genoten. Echt een aanrader! Hopelijk tot volgend jaar!

Henk
een maand geleden

Niet leuk. Voor kinderen niet om te lachen. Wie was die glibber clown. Nare man, niet voor kinderen geschikt! Dierenacts wel heel leuk. Alle dieren hadden er duidelijk plezier in en de kinderen ook.
Muziek , deel oordopjes uit , veel te hard. Last het een programma voor kinderen zijn, dit was het niet. Zonde van de rit naar Nijkerk

Henneke Ruizendaal Ineke Simonis
een maand geleden

Jammer van de middag . Met kleindochtertje naar het circus. Muziek knetterhard en jaren 60!! Een vervelende man, sexiistisch, zgn leuk, vond zichzelf heel hard om te lachen. Leek . We praten hier over kids van 3 tot 8!!. 2 hoog steigerende zwarte paarden. Kinderen schrokken zich rot. Dierenprogramma, heel goed, acrobatiek, matig en ook niet leuk voor kinderen. Heer directeur, draai de volumeknop lager of doe uw oordoppen uit. Nogmaals alléén de dieren waren echt voor kids. Heb geobserveerd. Gros van de kids niet kijkend en handjes tegen of vingers in de oortjes. Na de pauze veel gezinnen weg.

Moos
een maand geleden

Vorige week nog in Montfoort. Ontzettend leuk dat jullie er waren. We hebben genoten. Het zag er heel gezellig uit in het park. Hopelijk komen jullie, ondanks de blunder van de gemeente toch nog een keertje terug.

sjaak - simons
een maand geleden

komen jullie een keer naar wapenveld, daar jarenlang geen circus geweest

SIMONS CIRCUS PROMOTER

Maurits
2 maanden geleden

Heel erg genoten van een fantastisch circus. Programma is heel afwisselend. De acts met paarden en honden en papagaaien zijn heel mooi om te zien en fantastisch om te zien hoe met dezr dieren wordt omgegaan. Wat een vakmanschap. De clown en dames zijn heel vermakelijk. Echt een aanrader.

Femke
2 maanden geleden

Beste circusartiesten, wij hebben met ons gezin genoten van jullie leuke, prachtige voorstelling! Het was ook mooi om te zien dat jullie kinderen met veel plezier al hun eigen act mochten doen. Veel succes verder!

Karin
2 maanden geleden

Beste circus bolalou.. wat een geweldige leuk circus hebben jullie en wat een geweldige leuke voorstelling super.. mijn zoontje dario is afgelopen zondagavond geweest met opa en oma.. meschien weten jullie het nog? Dit jongetje met de beperking autisme.. dario van 9 jaar oud.. wat kwam dario lachen terug zeg prachtig geweldig.. 2 ronden op het grote paard gezeten in de pauze.. Wij danken jullie vriendelijk.. dario kan niet praten of zingen maar hij neuriet nog steeds ga je mee na het circus! Super hij heeft jullie foldertje nog steeds van het circus en wijst er na met een dikke lach.. dikke knuffel van dario en heel veel cusses met alle voorstellingen hopelijk komen jullie nog eens terug in apeldoorn.. bedankt dat onse jonge zo genoten heeft en opa en oma natuurlijk ook.. groetjes de ouders van dario en ook van opa en oma.. uit apeldoorn zuid..

Levi
2 maanden geleden

Het circus is super voor je familie

Astrid
2 maanden geleden

Enmetdatkindvondikooileukmetdehoelahoepsdiekondatgoedendiemeneermetdelasoook

Astrid
2 maanden geleden

Enmetdewitteponnypaardjesdatvondtikoomooienmetdekamellenenmetdeandetehonden

Astridravenzwaaij
2 maanden geleden

Ikvondtheteenmooicircusmetdewolfshondenenpaardenenpapegaaienenmetdatvuurenmetdatdingwatronddraaideenmetdemessendatvondtikengenmetdatvuur

alexander
2 maanden geleden

we zijn voor de 2e keer wezen kijken in sheerenberg het en het blijft leuk om naar toe te gaan vriendelijke mensen mooie voorstelling goede verzorgde dieren hopelijk komen jullie ook nog een keer in lobith super bedankt allemaal dan komen we weer kijken goede aanrader voor andere mensen die nog niet geweest zijn of het circus nog niet kennen mvg Alexander/ Dinand.

Danny
2 maanden geleden

Echt een super leuk circus, leuk programma en een super leuk team. Besankt voor de leuke show 👌