Gastenboek

Heeft u genoten van ons programma? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom.
Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Janet Meier
2 dagen geleden

Wat een geweldig leuke ervaring heb ik vanmiddag gehad. Ik zag de aankondiging en wilde zo graag naar jullie toe, echter als 57 jarige ga je natuurlijk niet alleen. Dus heb ik mijn zus gevraagd of ik haar dochter van 11 effe mocht lenen. Ook mijn nichtje vond het super. Jullie stralen allemaal plezier en enthousiasme uit. Het circus is klein, maar de shows zijn groots. Ook de inwendige mens komt prima aan zijn trekken. Ik kan iedereen aanbevelen om hierheen te gaan, desnoods met een geleend kind! 😉🫠😊

Ricardo van schaik
3 dagen geleden

Vandaag voor het eerst in het circus wezen kijken ben al 25 jaar en vandaag 22 juni 2024 voor het eerst wezen kijken ik ben zeer verrast dat de mensen van het circus zo een mooie show/ voorstelling kunnen geven echt heel goed gedaan iedereen en wat me het meest bij blijft voor altijd is toch wel de optreden van de trapeze en van de touwen in de lucht en van micha en olga ben super trots dat ik deze show/voorstelling heb mogen meemaken met mijn vriendin me schoonzus en hun kinderen en neefjes hoop in 2025 weer zo'n show/voorstelling mee mogen maken wil ze allemaal veel plezier en nog een hoop goede shows toe vriendelijke groet ricardo van schaik

An
9 dagen geleden

Zojuist naar de super show in Tiel geweest!
Ontzettend gelachen én wat een spectaculaire acts.
Zeer de moeite waard om naar toe te gaan.

Carin
10 dagen geleden

We hebben genoten van de voorstelling van vanavond. Heel erg knap dat met n klein aantal mensen zo’n gevarieerd en goed programma wordt gebracht. Onze kleinzonen (en wij) zullen het nog vaak over t circus hebben.

Nancy van den Hoff
15 dagen geleden

Afgelopen weekend hebben wij het kinderfeestje van onze dochter gevierd bij het Circus. Ze vonden het fantastisch! Wat een vriendelijke mensen, en wat een leuk programma weer.
Het was voor ons de 3e keer bij dit circus en elke keer weer leuke nieuwe acts.

Theo Hanssen en Marleen Zondag
15 dagen geleden

Op zondag 9-6-2024 hebben wij, samen met onze kleinkinderen de voorstelling bezocht. Wij hebben er van genoten. Geweldig!!
Ons respect gaat uit naar de artiesten. Het lijkt ons een enorme uitdaging om steeds weer deze topprestaties te leveren. Petje af!!
Tot de volgende keer.
Theo, Marleen, Fenne en Lieke.

Olivier
16 dagen geleden

Ik ben gisteren naar de voorstelling in Druten geweest. Ik vond de clown Pipo heel erg grappig.
En de acrobaat die de gladde paal in klom en kunsten deed was heel sterk!

Olleka
24 dagen geleden

Vanavond met mijn zoontje van 7 jullie show gezien in Nijmegen. De jongen was erg onder de indruk en op weg naar de fiets (ong. 1 km) probeerde hij in alle palen te klimmen en waar mogelijk te balanceren :)
Zelf ben ik helaas ivm een aandoening 4 maanden fysiek niet actief. Ik stond echt versteld van jullie acrobatiek. Wat een menselijk lichaam allemaal aankan! Toppertjes allemaal!! En zeker een oppepper voor mij. Petje af en super bedankt!!

Heleen
24 dagen geleden

Vanavond bij Circus Bolalou geweest in Nijmegen. Het was geweldig! Indrukwekkende acrobaten, grappige clown, knappe artiesten! Echt een aanrader, met of zonder kinderen!

Jesse lamers
een maand geleden

Ik wil heel graag komen lijkt me super tof

Fem
een maand geleden

Vanmiddag met mijn zoontje naar het circus geweest, hij is bijna 4. Hij vond het geweldig.
Leuke en mooie acts. Alles netjes verzorgd.
De muziek stond op een prettig volume 👍🏼

Maurice Bosters
een maand geleden

Vandaag jullie show gezien in Duiven. Wat een mooie professionele show. Prachtige acrobatische toeren. Hele leuke clown. Geweldige middag gehad met m'n kleinkinderen.

Evelien
een maand geleden

Met nichtje van 4 jaar bij jullie voorstelling in Eibergen geweest. Wij hebben genoten. Nichtje Fenne vond het zo leuk dat ze 's middags wel weer wilde.

Enny Brus
2 maanden geleden

We zijn vanmiddag naar de voorstelling geweest, het was geweldig......we hebben enorm genoten met kinderen en kleinkinderen

Claudia
2 maanden geleden

Super leuke middag gehad met me nichtje!
Zeker de moeite waard