Gastenboek

Heeft u genoten van ons programma? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom.
Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Dennis en Vincie
23 dagen geleden

Gezellig met mijn zusje naar het circus geweest in Mill, veel humor, acrobatiek, stunts en een leuke interactie met het publiek. Een huiselijke sfeer met een lekkere zak popcorn.
Bedankt voor de leuke avond!

Melissa
2 maanden geleden

Leuke avond gehad met mijn zoon in dit kleinschalige circus. Hele leuke, afwisselende acts.
't circus stond op een nat grasveld, dus denk er wel aan om geen witte schoenen aan te doen. 🤣

LETTY
2 maanden geleden

Schijndel, een super mooi circus, voor alle leeftijden geschikt. Goede acts en humor in de show. Voor herhaling vatbaar.

Martijn
5 maanden geleden

Geweldig circus met onwijs goede artiesten. Niet weer een circus met honden en vogels maar echt super mooie en gave stunts. Helemaal top. Leuke tweede kerstdag show bezocht. Een aanrader voor als dit circus weer terug is. Fijn kleinschalig circus.

Wilco
5 maanden geleden

Zoetermeer Kerstcircus. De kinderen hebben erg genoten en wij ook. Het is een echt ouderwets gezellige beleving. Inclusief betalen aan de kassa met alleen cash geld. Stiekem had ik gehoopt dat er ook dieren zouden optreden, want dat maakt een circus toch wel compleet. Maar dat is misschien wat te veel gevraagd zo rond de jaarwisseling als er regelmatig vuurwerk te horen is, daarvan raken dieren misschien van slag. Gelukkig wisten de kinderen niet wat ze konden verwachten, dus ze mistten het ook niet. Ze hebben enorm genoten en willen nu later ook in het circus werken ;-)

Carola
5 maanden geleden

Door dat de circustent klein is, is het heel gemoedelijk en sfeervol en kun je de hele show goed zien. De acts volgen elkaar heel snel op met heel veel variatie. De kinderen en wij hebben echt genoten! Het is een aanrader om te gaan kijken. Echt een ouderwets circus zoals het moet zijn. Als ze weer in de buurt zijn komen wij zeker nogmaals kijken.

Piet boone
5 maanden geleden

Zaterdag samen met kleinzoon van 6 naar het circus geweest, het circus zag er goed verzorgd uit en heel leuk in de kerstsfeer ingericht, een heel leuk gevarieerd programma dat goed uitgevoerd werd door de artiesten. Het was een hele leuke middag.

Helga
5 maanden geleden

Naar het kerstcircus geweest in Zoetermeer. We vonden het allemaal ontzettend leuk en hebben genoten.

Mona, Henk en Florian
6 maanden geleden

Het was geweldig en we hebben genoten.
Bedankt.

Ineke van Oostrom
6 maanden geleden

Wat hebben mijn dochter, kleinzoon, kleindochter en ik genoten van jullie voorstelling. De voorstelling duurde 2 uur en die is voorbij gevlogen, we keken onze ogen uit!! Heel erg bedankt!

Michel
6 maanden geleden

Beste circus crew,

Wat hebben mijn vriendin en ik genoten van jullie voorstelling. Circus zoals circus bedoeld is.
Ga zo door.

Groet Patrycja en Michel

Edwin
6 maanden geleden

18nov naar de avondvoorstelling van 19uur geweest in Almere stad. En wat was het mooi.
In 1e intstantie dacht ik het is meer voor de kinderen. Maar met mij 40jaar heb ik enorm genoten. Hardwerkende crew en super leuke en mooie acts. Mooi dat het circus nog bestaat in 2022 en wens alle nog vele jaren plezier toe.

Wiggers
6 maanden geleden

Wat hebben we genoten van jullie!! Petje af voor een heerlijk avondje circus. Dik applaus

Zsuzsanna
7 maanden geleden

Almere-Haven. Dit was de eerste circusvoorstelling die onze kinderen ooit hebben gezien en wat een geweldige show was het! Aan het einde zei de jongste: "Nog een keer!" De vuurperformance was zo stoer, de luchtacrobatiek en evenwichtnummer adembenemend, maar ook tijdens het nummer met de hoelahoeps en met de veel kledingen vroegen we: "Hoe doen ze dat?!" De honden, paegaaien en het paard waren schattig en ze konden heel veel tricks en natuurlijk de clown was erg grappig. Hartelijk bedankt voor deze experience, het was de hoogtepunt van de dag - en het is de dag van de Sinterklaasintocht! Veel succes verder met jullie shows!

Gebiedt
7 maanden geleden

Hi!