Gastenboek

Heeft u ons programma bevallen? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom. Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Isabel
6 maanden geleden

Ik reed vandaag weer langs jullie locatie. Erg fijn om te zien dat de kamelen inderdaad een groter verblijf hebben gekregen! Goed bezig en fijn dat jullie er wat mee hebben gedaan :)

Isabel
6 maanden geleden

Hallo,
Ik rij dagelijks langs jullie locatie in Laren en het valt mij op dat de kamelen in een verschrikkelijk kleine omheining zitten. 2 kamelen horen samen toch zeker een verblijf zo'n 250m2 te hebben. Voor zover ik kan inschatten, hebben jullie kamelen zeker niet meer dan 10m2. Ik ben normaal gesproken geen felle dierenactivist, maar dit vond ik gewoon pijnlijk om te zien. Ik hoop dat jullie hier mee aan de slag gaan, dit verdienen deze dieren niet.

Ingi
7 maanden geleden

dus jullie hebben de dieren gevraagd of ze gevangen wilden zijn en voor eten moeten optreden...
ik kan dit niet geloven
Liefde is vrijheid , van jou en de ander !!

Maria
8 maanden geleden

Gisteren avond in Deventer naar de voorstelling geweest met mijn zoon van 7 jaar. We vonden het een hele leuke show. Top! En aardige hardwerkende artiesten familie

Sebastiaan en Kimberly
8 maanden geleden

De kinderen vonden het geweldig, met name de acrobatiek vonden de kinderen erg spannend. Leuke show, nog een beetje bijschaven links en rechts er gingen wel wat dingen fout maar werden goed opgepakt... Ga zo doorrrr!

Liesbeth en Wil
8 maanden geleden

Zaterdagavond 12 september een leuke voorstelling gezien met hard werkende artiesten. Complimenten aan allen.

Matthias Plante
8 maanden geleden

Wat een geweldige show! We hebben erg gelachen en wisten soms niet wat we zagen: Acrobatiek en diervriendelijke acts. Echt circus: Gaat dat zien!

Marion
8 maanden geleden

Ontzettend leuke avond gehad. Echt een aanrader!

René Swienink
9 maanden geleden

Dank jullie wel voor de mooie avond die wij gisteren, 18 augustus in Laren mochten hebben, speciaal voor ons als Rotaryclub. Veel sterkte in deze moeilijke tijd voor jullie en bewondering hoe jullie je er door heen slepen.

Mandy
9 maanden geleden

Ik hoop dat de maatregelen snel versoepeld worden. Wij zien jullie volgend jaar graag terug op camping heezerenbosch. Het circus van dit jaar was lang niet zo leuk als die we als vervanging hadden

Hugo
een jaar geleden

Goed dat jullie zulke mooie initiatieven nemen als optredens bij verzorgingshuizen. Stukje positieve publiciteit voor het circus. Heel veel succes en zodra het kan kom ik jullie voorstelling bezoeken.

Ina aartsen
een jaar geleden

We hebben vanavond weer genoten van jullie show met ons zessen geweldig ga zo door op naar de volgende keer voor als jullie weer in dieren zijn

Veronica Janssen
een jaar geleden

Complimenten voor de leuke show, mijn kleindochter van 2 heeft genoten en heeft ademloos zitten kijken..
Heel knap dat met z'n kleine groep mensen dit neer hebben kunnen zetten..wij hebben in Elst gekeken.

Arnhem
een jaar geleden

Een nieuwe traditie is ontstaan. Sinds twee jaar komen we naar jullie voorstelling met de hele familie, en de kinderen vinden het helemaal fantastisch! Ga zo door.

Berry
een jaar geleden

Was geweldig t kerstcircus,de dame met de hoepel en de 2 doeken was prachtig.
Voor mij was er te vaak muziek en steeds te hard.