Gastenboek

Heeft u ons programma bevallen? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom. Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Joyce
17 uur geleden

Show in Druten. Wauw zoveel dieren die optreden. Mijn dochter van 9 vond het fantastisch. Vooral de grote paarden maakte veel indruk!
Ga zo door

Claudia de Reuver
17 uur geleden

Geweldig mooi circus met leuke acts. Heel apart de koeien met de lama’s. Onze dochter en wij hebben genoten. Voor herhaling vatbaar

Piet Van Meer
15 dagen geleden

Beste Dennis, Steffie en andere circus artiesten,
Wij zijn 1 juni met onze kleindochters naar jullie voorstelling geweest en hebben enorm genoten. De kinderen raken er niet over uitgepraat. Wij gunnen iedereen deze ervaring, een topmiddag!

Jos
22 dagen geleden

Wat een geweldige sfeer! Hele vakkundige en humoristische acts, heel goed gepresenteerd! Echt een hele dikke aanrader. Bedankt, heel veel succes, en snel terugkomen!

Wouter Zuidema
een maand geleden

Ik ben wezen kijken in Lekkerkerk en ben erg vriendelijk ontvangen.Een leuk circus programma voor jong en oud en de dieren stonden er prachtig en verzorgd bij.En wat werken de mensen van het circus hard om alles goed te laten verlopen Top.
Ik raad dan iedereen aan om dit circus te bezoeken in stad of dorp.zie tourlijst.

Marianne Haan
een maand geleden

Heel leuk dat zo'n klein circus de harten steelt van best wel veel mensen. Een leuke voorstelling en de medewerkers moeten heel hard werken om alles soepel te laten verlopen. Petje af voor dit leuke circus. De kinderen hebben er ook van genoten.

Klaasje
een maand geleden

Wij hebben enorm genoten van jullie show. Wij zien zeer hardwerkende mensen die samen met hun dieren er een prachtige voorstelling van maken. Ga vooral zo door, jullie doen het geweldig! Ps. De dieren liepen er mooi bij hoor...

top medi care
een maand geleden

Zeer tevreden mee. betaalbaar en betrouwbaar. zeker een aanrader

Check ook mijn site www.topmedicare.nl
#hulpmiddelen #thuiszorgwinkel #topmedicare

Renate Leendertse
een maand geleden

Geweldige avond gehad. Kids vonden het super

Jan Veen
een maand geleden

Vandaag (11 mei 2019) jullie circusvoorstelling gezien met de kleinkinderen. Wat brengen jullie een leuke show. Wij vonden het heel erg leuk. Dankjewel. En trek jullie niets aan van die zeurpieten die over slechte behandeling van jullie dieren praten want volgens ons behandelen jullie de dieren heel goed. Hulde !

Fam. Burki
een maand geleden

11 mei 2019. Vanmiddag met onze kleinzoon naar dit circus geweest. Hebben genoten van een heel leuke voorstelling die gebracht werd door vriendelijke, enthousiaste, hardwerkende circusmensen. Zeker een bezoekje waard !

Lenie
een maand geleden

Super leuke en mooie voorstelling.
We hebben ervan genoten.
Ga zo door πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ‘

Pieta
een maand geleden

Wat een leuke voorstelling! Met kleinkinderen van 5 en 3 jaar op woensdagmiddag geweest en ze hebben genoten. Was goed verwarmd en veel publiek. De dieren deden hun best en als het even niet goed ging? Niks aan de hand. En de jongleur liet tot groot plezier van de kinderen een bal vallen. Alle lof voor de jongste deelneemster. Chapeau!

Lenny
een maand geleden

Maar goed dat de dieren oprijd van in vrijheid beroofd zijn om weer geld te verdienen voor jullie!
Kan je nagaan, echt talent hebben en geen dieren nodig hebben.

Liza
een maand geleden

Mijn zoon van 5 heeft genoten van de voorstelling
Maar als volwassene zag ik dat het doek waar de artiesten doorheen gaan kapot was, ook het kleed op de grond was kapot... artiesten struikelde er regelmatig over... de clown liep met zn been in het gips dus die was er echt over gevallen gok ik... de dieren liepen een paar rondjes en dat was het.. de act met het jongleren mislukte tot 2 keer toe. En zo kan ik nog wel even doorgaan... jullie vragen om mond op mond reclame te maken maar juist hierdoor komt er bijna niemand langs om de voorstelling te bekijken... ik begrijp dat er geen geld voor is maar jullie moeten ook snappen dat door achterstallig onderhoud en zeer amateuristische acts, er geen goede reclame word gemaakt.... en dit zeg ik niet uit haat... als ik het geld had, zou ik het oprecht schenken aan jullie, want jullie werken hard en verdienen zalen vol met enthousiast publiek. Eigenlijk waren er te weinig mensen dus groot respect dat jullie het toch door lieten gaan! Mijn zoon vond het prachtig. Ik wens jullie alle goeds!