Gastenboek

Heeft u ons programma bevallen? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom. Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Stef
2 uur geleden

Goedendag, staan jullie in de week van 25-31 oktober nog ergens met optredens?

Gr stef

Patrick Sonderen
9 dagen geleden

Oktober 15 op vrijdag komt naar in Gelderland elst tot 17 Oktober op zondag wil helpen Patrick Sonderen ☎️ bellen naar Patrick Sonderen van 06 19850155 PatrickSonderen@gmail.com

Hendrien Temmink
15 dagen geleden

Beste mensen van circus Bolalou,
Gisteren wezen kijken naar jullie show.
Geweldig om te zien wat jullie in korte tijd neerzetten met zoveel passie gebracht!
We hebben genoten!!
Wel wat positief bedoelde kanttekeningen:
Als de kassa later opent,de show later begint,kun je dat misschien gewoon benoemen en ervoor excuseren.
Er was geen mogelijkheid om naar toilet te gaan,echt lastig voor kleine kinderen en ook voor oma,die een uur heeft gereden om daar te komen.
Misschien kunnen jullie daar iets mee!
En..."de lange meneer" heeft naar ons idee ook applaus verdient bij t eind Heeft enorm veel werk verzet!
Veel succes met jullie verdere tournee

Marion
16 dagen geleden

Het circus was erg leuk! Kids hebben zich prima vermaakt en wij hebben gelachen om de leuke acts..

Maar....
De kassa zou 30 minuten voor aanvang (15.00u) open gaan. Dat bleek niet het geval, de kassa ging 14.45u open.
O.a. dit resulteerde in een start van de voorstelling om 15.30u, we hebben dus een uur gewacht voor we uiteindelijk konden zien waarvoor we gekomen waren. Voor de kids van 2 en 6 duurde dat erg lang.
In die tijd moest er een van 6 naar de wc. Die waren niet aanwezig op het terrein. We waren stomverbaasd. Het is een festiviteit 'bedoeld' voor kinderen. Als die naar de wc moeten, dan moeten ze en kunnen ze niet 2 uur wachten...

Erik Van Der Ziel
2 maanden geleden

Het was een mooie voorstelling het was top
Bedankt voor de fijne avond.

Een hartelijke groet.
Erik

Ricardo Heijblom
2 maanden geleden

Super leuk circus voor jong en oud. Vandaag de voorstelling gezien op Vakantiepark Leukermeer.. Ik neem mijn petje af voor alle 5 de circus artiesten, ze doen met z'n 5-en echt alles van tent bouwen, kaartverkoop en verkoop van versnaperingen tot het vermaken van de gasten. Dit is circus, zoals circus bedoelt is. 🎪👌👏👏👏👏

gerrie de Glint
3 maanden geleden

Met 4 kleinkinderen naar het Vossenhol in Ermelo geweest. Zij maar ook ik hebben genoten, erg leuk. De clown is geweldig. Een talent. Hoe krijgt hij het voor elkaar! Heel knap gedaan, allemaal!

Kim
3 maanden geleden

Ik heb nog nooit zo goed gelachen en bewondering gehad voor een clown, wat een talentvolle, hilarische en attente jongeman. En de de rest was ook fantastisch! (Mens en dier) ze hebben echt lopen knallen in de knusse tent te Aalten. Samen met het tikken van de regen op het tentdoek hebben jullie mijn dochter van 2 een geweldige nieuwe ervaring geboden. dank daarvoor!

henk dinkelman
3 maanden geleden

een echte circus voorstelling voor het hele gezin een aanrader gr henk

Isabel
een jaar geleden

Ik reed vandaag weer langs jullie locatie. Erg fijn om te zien dat de kamelen inderdaad een groter verblijf hebben gekregen! Goed bezig en fijn dat jullie er wat mee hebben gedaan :)

Isabel
een jaar geleden

Hallo,
Ik rij dagelijks langs jullie locatie in Laren en het valt mij op dat de kamelen in een verschrikkelijk kleine omheining zitten. 2 kamelen horen samen toch zeker een verblijf zo'n 250m2 te hebben. Voor zover ik kan inschatten, hebben jullie kamelen zeker niet meer dan 10m2. Ik ben normaal gesproken geen felle dierenactivist, maar dit vond ik gewoon pijnlijk om te zien. Ik hoop dat jullie hier mee aan de slag gaan, dit verdienen deze dieren niet.

Maria
een jaar geleden

Gisteren avond in Deventer naar de voorstelling geweest met mijn zoon van 7 jaar. We vonden het een hele leuke show. Top! En aardige hardwerkende artiesten familie

Sebastiaan en Kimberly
een jaar geleden

De kinderen vonden het geweldig, met name de acrobatiek vonden de kinderen erg spannend. Leuke show, nog een beetje bijschaven links en rechts er gingen wel wat dingen fout maar werden goed opgepakt... Ga zo doorrrr!

Liesbeth en Wil
een jaar geleden

Zaterdagavond 12 september een leuke voorstelling gezien met hard werkende artiesten. Complimenten aan allen.

Matthias Plante
een jaar geleden

Wat een geweldige show! We hebben erg gelachen en wisten soms niet wat we zagen: Acrobatiek en diervriendelijke acts. Echt circus: Gaat dat zien!