Gastenboek

Heeft u ons programma bevallen? Zegt het voort of schrijf een reactie in ons gastenboek.
Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom. Zodat wij ons circus kunnen verbeteren en optimaliseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
5 dagen geleden

Beste circus bolalou.. wat een geweldige leuk circus hebben jullie en wat een geweldige leuke voorstelling super.. mijn zoontje dario is afgelopen zondagavond geweest met opa en oma.. meschien weten jullie het nog? Dit jongetje met de beperking autisme.. dario van 9 jaar oud.. wat kwam dario lachen terug zeg prachtig geweldig.. 2 ronden op het grote paard gezeten in de pauze.. Wij danken jullie vriendelijk.. dario kan niet praten of zingen maar hij neuriet nog steeds ga je mee na het circus! Super hij heeft jullie foldertje nog steeds van het circus en wijst er na met een dikke lach.. dikke knuffel van dario en heel veel cusses met alle voorstellingen hopelijk komen jullie nog eens terug in apeldoorn.. bedankt dat onse jonge zo genoten heeft en opa en oma natuurlijk ook.. groetjes de ouders van dario en ook van opa en oma.. uit apeldoorn zuid..

Levi
6 dagen geleden

Het circus is super voor je familie

Astrid
9 dagen geleden

Enmetdatkindvondikooileukmetdehoelahoepsdiekondatgoedendiemeneermetdelasoook

Astrid
9 dagen geleden

Enmetdewitteponnypaardjesdatvondtikoomooienmetdekamellenenmetdeandetehonden

Astridravenzwaaij
9 dagen geleden

Ikvondtheteenmooicircusmetdewolfshondenenpaardenenpapegaaienenmetdatvuurenmetdatdingwatronddraaideenmetdemessendatvondtikengenmetdatvuur

alexander
14 dagen geleden

we zijn voor de 2e keer wezen kijken in sheerenberg het en het blijft leuk om naar toe te gaan vriendelijke mensen mooie voorstelling goede verzorgde dieren hopelijk komen jullie ook nog een keer in lobith super bedankt allemaal dan komen we weer kijken goede aanrader voor andere mensen die nog niet geweest zijn of het circus nog niet kennen mvg Alexander/ Dinand.

Danny
17 dagen geleden

Echt een super leuk circus, leuk programma en een super leuk team. Besankt voor de leuke show 👌

Ingrid Gleis
25 dagen geleden

Heb enorm genoten en ben zeer maar dan ook zeer onder de indruk van de intense inzet van de mensen en de schoonheid en harmonie bij de dieren.
Kortom: enorm genoten!

alexander
een maand geleden

ondankt kleine circus wel een hele leuke voorstelling zelf mijn zoontje van 11 jaar vondt het heel leuk een leuke aanrader voor andere mensen om eens een kijkje te nemen in deze circus.

Johois
3 maanden geleden

Hoi,
Echt een super leuk circusvoorstelling
Echt van alles wat
Hopelijk volgend jaar weer hopelijk

Jo Toonen
4 maanden geleden

Klein maar fijn !! Heel veel respect voor jullie en voor jullie liefde voor het circus. Wat jullie met een kleine groep mensen presteren is een compliment waard, bravo. Ik kom beslist weer eens terug. Toi,toi,toi !!

Hugo Spijker
4 maanden geleden

Wat een leuk circus hebben jullie. Ik ga jaarlijks tussen de 20 en 30 keer naar een circus toe. Met grote circussen zijn jullie natuurlijk niet te vergelijken maar zelden zag ik zoveel enthousiasme. Wens jullie heel veel succes toe!

Kimberley van Rens
4 maanden geleden

Vanavond bij de show in Ochten geweest.
We hebben enorm genoten, echt heel leuk om te zien!
De dieren zagen er goed verzorgd uit & ik vond het leuk om te zien dat de dieren Elke keer goed beloond werden. Duidelijk te zien dat jullie veel liefde voor de dieren en jullie vak hebben!

Wij & onze kinderen hebben genoten van de show! Ga zo door!

Joyce
4 maanden geleden

Show in Druten. Wauw zoveel dieren die optreden. Mijn dochter van 9 vond het fantastisch. Vooral de grote paarden maakte veel indruk!
Ga zo door

Claudia de Reuver
4 maanden geleden

Geweldig mooi circus met leuke acts. Heel apart de koeien met de lama’s. Onze dochter en wij hebben genoten. Voor herhaling vatbaar