Circus Bolalou.


Circus Bolalou, de naam die werdt geboren uit de 3 border collies. (BOris, LAdy en LOUlou). Het kon haast niet anders dan het circus te vernoemen naar deze drie trouwe viervoeters. Circus Bolalou is al jarenlang een trotse naam in de wereld van de entertainment. Met onze kleurrijke tent, getalenteerde artiesten en adembenemende acts, beloven we u een reis vol opwinding en vreugde.

Onze getalenteerde en veelzijdige artiesten komen van over de hele wereld om u een verbluffende show te bezorgen. Van acrobaten die door de lucht zweven tot clowns die jong en oud aan het lachen maken, van sierlijke dansers tot dappere jongleurs, ons ensemble van artiesten staat klaar om u te betoveren met hun vaardigheden en passie.

Circus Bolalou is meer dan alleen een voorstelling. We creëren een betoverende omgeving waarin u even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en kunt genieten van een wereld vol fantasie en spektakel. Onze shows zijn doordrenkt van opwinding, emotie en verwondering, met adembenemende stunts, prachtige kostuums en meeslepende muziek die u in vervoering zullen brengen.

Of u nu met uw gezin komt, een groep vrienden of een schooluitje organiseert, ons circus heeft voor elk wat wils. We bieden shows voor kinderen en volwassenen, waarbij we zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die onze tent betreedt.

We heten u van harte welkom in ons circus en kijken ernaar uit om u te verrassen, te verbazen en te vermaken. Ontdek de wereld van Circus Bolalou en laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u getuige bent van een voorstelling die u nog lang bij zal blijven.

 

Welkom bij Circus Bolalou, waar de magie begint en de dromen tot leven komen!