Entreeprijzen

 

 

 

Reserveren VERPLICHT.

Wilt u zeker zijn van een zitplaats? En teleurstellingen voorkomen? Dan doet u er verstandig aan kaarten te reserveren dat kan eenvoudig online

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.


Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:
* Reserveer bij ons een ticket via de circus-hotline of aan de circuskassa
* Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
*.Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
1.testbewijs
2.vaccinatiebewijs
3.herstelbewijs

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie
•Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

 

U kunt aan de circuskassa NIET pinnen. Enkel contant betalen is mogelijk!

Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen, mits op schoot.

Kindertarief geldt voor personen van 2 tot 12 jaar.

Volwassenentarief geldt voor personen vanaf 12 jaar.

Indien u een kortingsbon heeft ontvangt u €2 korting per persoon op de reguliere entreeprijs. Let op! maximaal 1 persoon per kortingsbon. 

Kortingsbonnen NIET geldig tijdens Actie-shows

Kaartverkoop

Het kopen van entreekaarten doet u aan de circuskassa. Deze is 30 minuten voor iedere voorstelling geopend.  Let op! U kunt NIET pinnen aan de circuskassa.